潮流時尚

跳至
[鞋] RV size

首頁

尾頁

大宅

新手買左兩對RV~當時試漆皮黑色35.5 就有些甩爭,最後買左35,但返到屋企到今日再試都有些緊,而紫色35就無問題,請問黑色漆皮需唔需要換35.5 號?(emoji)(emoji)(如果漆皮有爭款要着35.5)

attach1_sign/tmp/phpg73F52

attach2_sign/tmp/php6HyXpu

珍珠宮

grandhoo 發表於 22-12-22 16:11
新手買左兩對RV~當時試漆皮黑色35.5 就有些甩爭,最後買左35,但返到屋企到今日再試都有些緊,而紫色35就無 ...

圓頭漆皮係有D細的

大宅

moniy 發表於 22-12-22 16:33
圓頭漆皮係有D細的

Thank you ☺️

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

moniy 發表於 22-12-22 16:33
圓頭漆皮係有D細的

老師,我belle買37。上星期買左trompette,37.5。係店試冇問題 。唔知係咪打底襪問題,呢兩日著成日甩鞋,依家都唔知點好。

work hard PLAY hard

珍珠宮

jenniferK 發表於 22-12-23 20:27
老師,我belle買37。上星期買左trompette,37.5。係店試冇問題 。唔知係咪打底襪問題,呢兩日著成日甩鞋, ...

個人來講我belle同trompette係買同一個碼的,Gommettine Ballerinas 就買細半碼。相信你應該買大咗半碼。甩鞋唯有加墊囉!

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

moniy 發表於 22-12-23 20:36
個人來講我belle同trompette係買同一個碼的,Gommettine Ballerinas 就買細半碼。相信你應該買大咗半碼。 ...

加左半墊,時緊時鬆。我估我隻腳好易腫。再著下先。
work hard PLAY hard

子爵府

漆皮要買大半個碼,因為夏天着會好緊,因為我有兩對RV 同你對漆皮一樣款,我後悔買咗兩對都係34因平時其他款RV都著34 呢個款要著34.5

大宅

ungela914 發表於 22-12-26 11:19
漆皮要買大半個碼,因為夏天着會好緊,因為我有兩對RV 同你對漆皮一樣款,我後悔買咗兩對都係34因平時其他 ...

Thank you (emoji)

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊